Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-04-2004 12:52:47
Huishouden & Energie

Leren bankstel of niet

Echt leer is natuurlijk altijd beter, is een natuurprodukt.
wij hebben al ong. 8 jaar ons lederen bankstel, en dit is nog steeds mooi, je moet het af en toe verzorgen met een speciale lederreiniging, dit krijg je meestal bij aankoop van een bankstel.
en af en toe een natte lap er over heen kan geen kwaad, niet te vaak, want leder droogt dan uit.
en voor wat betreft spijkers van spijkerbroeken, je moet sowieso voorzichtig zijn waar je mee op een bank of stoel gaat zitten, alles kan een beschadiging veroorzaken, maar leder kan echt heel veel hebben.
wat je misschien wel kunt doen, is een zogenaamd strak lederen bankstel aanschaffen, dit heeft gewoon minder plooien, juist doordat het leder wat gaat lubberen op den duur, daar gaat het meestal het snelst slijten en eventueel scheuren. maar het beste wat ik kan adviseren is, koopt echt leder, en dit kan in alle kleuren geverfd worden, sommige winkels hebben wel 20 tot 30 kleuren, ga gewoon naar een goede winkel, en niet naar seats en sofa's bijvoorbeeld, een lederen bankstel is best een grote investering, maar bezuinig hier niet op, je hebt er jaren plezier van.