Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-02-2006 21:22:38
Voeding & Gezondheid

Vis

u bent dan jammer genoeg nooit bij een echt goede visboer geweest.


ik werk zelf als bedrijfsleidster in een visspecialiteiten zaak en we verkopen verse vis direct van de afslag en fileren en snijden alles zelf.


onze salades komen niet uit een emmertje maken we ook zelf dus is ook niet 3 weken houdbaar door de conserverings middelen!


je moet letten op de geur als je een viszaak binnen loopt mag het ruiken naar vis maar niet stinken!


het moet er ook schoon uit zien dat is heel belangrijk,wij werken ook via de h.a.c.c.p.en laten onze producten 4 keer per jaar controleren door een keuringsdienst(moeten we zelf betalen).


ik weet niet waar je woont maar anders zou ik zeggen kom eens langs wij hebben klanten die wel 1 uur rijden om bij ons vis te kopen!


vriendelijke groet cajuna