Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miraltje - 16-04-2004 12:54:04
Huishouden & Energie

Cv-ketel

Ik ben inderdaad een installateur. zit dagelijks bij de weg als servicemonteur/totaal installateur bij een klein installatie bedrijf(16man). wij hebben ons o.a gespecialiceerd op verbouw en renovatie dat werk blijft er n.m altijd. wij zijn ook atagselectdealer(helaas voor u mischien?). het zijn de kosten niet van de kit ,als het goed is ,is de complete wisselaar vervangen. een ervaren monteur doet dit in 1,5 a 2 uur. zet dit af tegen 50€ per uur dan valt de reparatie ontzettend mee. de wisselaar zelf kost alleen al rond de 450 a 500€ als ie daar mee betaald is. maar bekijk het eens anders, breng je auto eens naar de garage voor een storing na garantie tijd(2 jaar!) dan moet je vaak al meer aftikken. daarbijkomt ook dat een ketel veel meer uren maakt dan een auto. elke keer dat je de warmwaterkraan los draait ,elke keer dat de kamer een graadje hoger moet hebben.
slaat de ketel aan en doet z'n werk. en als er dan een keer wat mee is dan is het een rot ding niks deugt er aan, maw mensen worden dan weer op de feiten gedrukt dat ze het soms te goed hebben het is allemaal vanzelfsprekend.