Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tonnieboy
tonnieboy - 11-02-2006 15:10:21
Garantie & Verzekeringen

Geroyeerd

de rechten en plichten van verzekerde en verzekeraar staan op een duidelijke wijze en volgens uniforme voorwaarden en definities in uw polisvoorwaarden vermeld. voor royement dient de verzekeraar u volgens die voorwaarden en de gedragscode verzekeraars van het verbond van verzekeraars in nederland meerdere malen op de spoedige betaling van de achterstallige premie gewezen te hebben.


op basis van uw relaas kan ik niet beoordelen of de maatschappij zich keurig aan haar eigen voorwaarden en de gedragscode heeft gehouden. lees en kijk het nog eens na (herinneringen en sommatie tot betaling inclusief de daaruit voor u voortvloeiende consequenties en de toepasselijke polisvoorwaarden).


de premies bij rialto zijn namelijk aanzienlijk hoger dan normaal en dat is zo vanwege het verzekeren van elders niet onder te brengen risico's (notoire brokkenmakers, wanbetalers en art. 26 gebruikers. mogelijk kunt u dus gemotiveerd verweer voeren tegen het royement althans dat sluit ik voorhands niet uit.