Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

technifreak
technifreak - 12-02-2006 20:13:51
Elektronica & TV

Gararantie..???

Als er een deregelijke kleurvlek in het beeld aanwezig is, is dit meestal het gevolg van een storend elektromagnetisch veld. dit kan veroorzaakt  worden door toestellen, luidsprekers en leidingen. het kan ook door een defekt in het toestel zelf veroorzaakt worden.

probeer eens hoe het toestel op een andere plaats functioneert. als dit hetzelfde is, dan is er mogelijk dat het toestel zelf defekt is.

voor apparaten en toestellen die te groot zijn om zelf mee te nemen (zoals wasmachines, koelkasten e.d.) , biedt de winkelier meestal een haal en breng service, voor een tv met een 21" beeldbuis geldt dit  (ook gekeken naar het aankoopbedrag,) dus niet. u kunt het toestel dus het beste zelf naar de winkel brengen als het defekt is.