Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-02-2006 12:06:58
Huishouden & Energie

Laminaatvloerdelen scheuren op de klikverbinding

"1jaar terug laminaat van praxis gelegd op iso-gold; volgens praxis dé ideale combinatie voor demping isoloatie enz."


als praxis zegt: de ideale combinatie.... dan mag een leek er van uit gaan, dat praxis in deze deskundig is. zo niet, moet praxis zich onthouden van dergelijke opmerkingen/adviezen.


nu dit in deze zaak toch gebeurd is en door dit advies c.q. opmerking schade is ontstaan, een te hoge veerkracht door een te zachte ondervloer/isolatie, heeft wiekheldens een zeer goede reden om verhaal te halen bij praxis.


daarom moet er een echte expert bij komen, om deze zaak te bekijken.


als wiekheldens wel exact volgens de voorschriften alles gelegd had, had praxis, mogelijk, wel weer een andere reden gezocht/gevonden om onder de garantie uit te komen.


ook een bouwkundige (tonnieboy), zegt al dat doorleggen naar een hal e.d. geen enkele rol gespeeld kan hebben. deze opmerking van praxis was m.i. ook onzin, om reden die ik reeds genoemd hebt. en dit is bij mij gebaseerd op ervaring.


mede om die reden denk ik ook, dat die werknemer van praxis niet echt terzake kundig is m.b.t. dit soort zaken/problemen. wel kundig in het afwijzen van garantie met onzinverhalen.....


hutch