Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-02-2006 20:43:29
Auto & Vervoer

Flinke blunder van ns

gelukkig, ik begrijp dat een en ander goed aan de orde is gesteld en ik neem aan dat de ns ook met genoegdoening komt.


 


met betrekking tot dat academische: user123 bedoeld mij naar aanleiding van eerdere kritiek op andere plaatsen binnen dit "vraag en antwoord", over eveneens niet adequate en/of serieuze antwoorden.  ik ben van mening en blif dat met de meest grote nadruk dat een vraagsteller serieus is en ook een serieus antwoord ontvangt. daarbij kan het zelfs en amg het voorkomen dat een antwoord niet geheel juist blijkt. daar leer je dan van, als het maar wel serieus is; een antwoord dat een 15 jarige niet zou kunnen reizen, verantwoord, vul het zelf a.u.b. ook maar in, ik vind het niet serieus. je kunt er wel punten mee verdienen in deze site.


ik hoop nog een keer te vernemen of inderdaag genoegdoening is verkregen van ns; naam van de prtesident directeur: leeman.