Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

am
ampie - 02-03-2006 16:19:48
Huishouden & Energie

Aankoop keuken

wat de verkoper beweert over dat het in de wet geregeld zou zijn dat u moet betalen vóór levering is niet waar. de verkoper mag dat wel eisen, maar u hoeft daar niet mee akkoord te gaan. als u echter een koopovereenkomst heeft getekend waarin is opgenomen dat u het hele bedrag 5 werkdagen voor aflevering moet betalen, dan zit u daaraan vast. dat u teveel haast had om de koopovereenkomst eerst goed door te lezen voordat u uw handtekening zette, is nog geen reden om de overeenkomst te kunnen ontbinden.


u zou de verkoper een voorstel kunnen doen om een gedeelte aan te betalen en de rest te betalen na aflevering, maar het staat de verkoper vrij om al of niet op zo'n voorstel in te gaan.