Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harold3 - 03-03-2006 10:59:45
Huishouden & Energie

Aankoop keuken

volgens de nieuwe voorwaarden cbw mogen ze slechts een aanbetaling van ten hoogste 15% vragen. de rest bij aflevering. in de oude voorwaarden stond nog "tenzij anders overeengekomen" maar dit is verdwenen met de nieuwe voorwaarden per 1 december vorig jaar.


mocht de keukenwinkel lid zijn van het cbw dan moeten ze aan de voorwaarden voldoen. hiermee verplichten ze zich middels het lidmaatschap.


in uw geval zou ik in een gesprek met de filiaalmanager het bovenstaande bespreken en tot een oplossing komen. ze kunnen wel alles op papier zetten en je laten tekenen maar wettelijk zitten ze fout. tijdens het gesprek komt er dan echt wel een oplossing. ze willen u immers de keuken verkopen en als ze zich niet aan de wet houden heeft de winkel een probleem en niet de klant.