Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-03-2006 00:29:48
Huishouden & Energie

Combimagnetron of oven?

ook ik heb de indruk dat een combi minder goed werkt dan een oven en magnetron afzonderlijk.


toen wij in 2001 een ander huis kochten met een super de luxe inbouw combimagnetron, heb ik het oventje en de losse magnetron in de kliko gegooid. daar heb ik nog steeds spijt van.


in mijn oventje kon ik alles prima bakken: tijd instellen en altijd precies goed. met de combi is het resultaat steeds verschillend. ook de losse magnetron werkte veel beter dan de combi. alles kwam er goed warm uit; nu moet ik steeds tussendoor het eten roeren of omschudden. voor mijn oventje had ik destijds 129 gulden betaald, de magnetron kostte ca. 150 gulden.


mijn buurvrouw heeft exact dezelfde combi en is hier wel heel tevreden over. ik weet dus niet of ik gewoon een minder goed exemplaar heb of dat mijn oude spullen gewoon beter waren.


het is dus maar net wat je kiest. en een beetje geluk moet je er toch mee hebben. eén nadeel heeft een los oventje wel: het is lastiger schoon te maken dan een combi. dat komt omdat in de meeste oventjes de verwarmingselementen zichtbaar over de bodem lopen, dus als er iets overloopt komt het tussen de elementen en dat is het een heel gewroet om het allemaal weer schoon te krijgen.


groeten, cassandra