Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

qu
queennr1 - 10-03-2006 16:54:47
Computers & Telefonie

Laptop kopen

je moet kijken wat je er allemaal mee wilt doen


- alleen internetten en tekstverwerken


- spelletjes op spelen


- homevideo's mee bewerken


- langere tijd zonder netspanning


enz.


 


is het alleen tekstverwerken en internet is een amd sempron of intel celeron goed genoeg, wordt het zware programma's voor b.v. branden van dvd's en videobewerking moet je toch echt gaan denken aan een intel pentium 4 (centrino) of een amd 64.


neem altijd een losse graphische kaart dat hpoud in geen onbaord kaart maar een ati radeon of een g-force kaart on board.


werk geheugen minimaal 512 kb liefst 1024 kb, voor videobewerking een grote hardeschijf.


voor als je langere tijd zonder netspanning zit is een intel centrino een aanrader deze is zuiniger en wordt minder warm in vergelijking met een amd, een amd is vaak iets goedkoper.


als geld geen rol speelt raad ik je een apple powerbook aan maar die kosten ook een hoop geld maar is het uit ervaring wel waard.


nogmaals bekijk waar je het voor wilt gebruiken en denk er om dat video en cd's dvd's branden heel veel van de processor kost