Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-03-2006 15:05:30
Huishouden & Energie

Combimagnetron of oven?

de combimagnetron is volgens mij niet meer zo als vroeger (toen ze er net waren), wij hebben ongeveer 18 jaar geleden onze eerste combi gekocht, een sharp, één van de eerste en als beste getest, dit was een geweldig ding, de temperaturen en tijden klopten perfect, na een jaar of 14 kwam er ineens rook uit, nou ja hij had zijn geld wel opgebracht, dus maar een nieuwe gekocht.


omdat de sharp ons zogoed beviel hebben we er weer een gekocht, helaas is de kwaliteit van deze een stuk minder, we moeten zeker de temperatuur opschroeven (i.p.v. bijvoorbeeld 200 moet het wel 220 of 230 zijn en de tijden van de gerechten moet je ook verlengen, bij bv. een cake kan je er wel 20 minuten bijdoen).


het is dus wel verstandig om eens goed om je heen te kijken en voor het verwarmen van pizza's  en quiches etc. ljkt mij een gewone oven wel een uitkomst, alhoewel een magnetron wel makkelijk is om te ontdooien en opwarmen.