Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-03-2006 21:00:02
Computers & Telefonie

Pentium

ik vind het helemaal geen degenererende opmerking. ik zou niet eens weten wat dat is: een degenererende opmerking. correct nederlands is volgens mij: denigrerende opmerking.


kort gezegd is de pc redelijk snel. er zijn een paar zaken van belang: wat voor hd zit erin? is dat ide, scsi of sata?
hoeveel geheugen zit erin en van welk type?
ben je van plan een videobewerkingskaart te kopen?


dat laatste is op zich wel van belang, want voor bewerken moet je dus eerst zorgen dat je de video in je pc krijgt, die vervolgens bewerken en dan moet tíe weer uit je pc en op??? dvd?
videobewerkingskaarten worden vrijwel altijd geleverd met bijbehorende software. wat voor soort filmpjes wil je eruit krijgen en in welke kwaliteit?


snelle schijven (liefst sata) en veel en snel geheugen zijn absoluut een must voor het behoorlijk bewerken van video. maar dat hangt wel af van de kwaliteit die je wilt bereiken.


de genoemde pc zal de bottleneck niet zijn, meer het geheugen, de schijven en de gebruikte videobewerkingskaart. en natuurlijk de kwaliteit die je wilt bereiken.