Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tonnieboy
tonnieboy - 16-03-2006 01:24:33
Geldzaken & Recht

Verplichtingen van gemeente

in dit geval zijn de monsternames en analyses van het besmette water al lang bekend, maar mogelijk is de exacte oorzaak van de besmetting nog niet eenduidig vastgesteld. het kan zo zijn dat er een installateur van de gemeente betrokken is hierbij en mogelijk zelfs meerdere partijen.


naar ik aanneem is de sporthal eigendom van de gemeente, want u heeft gesteld dat zij bij het onderhoud nalatig zijn geweest. vaak is echter de exploitatie van een sporthal aan een exploitant uitbesteed en daarvoor zal dan een overeenkomst zijn opgesteld.


ik bedoel hiermee aan te geven dat de zaak niet zo simpel kan liggen dan u veronderstelt, maar daarover zou de advocaat van uw vriend nadere inlichtingen kunnen of moeten verstrekken, want uw vriend heeft er recht op van het verloop van de zaak op de hoogte gehouden te worden. vraag duidelijk over welke harde bewijzen (analyserapporten of nadere onderzoeksrapporten) hij inmiddels beschikt en of er naast de gemeente nog andere partijen zijn betrokken als mogelijke aansprakelijke partijen. vraag ook waar de afwikkeling van de zaak nu nog op schort. ook de verzekeraar van de gemeente moet al geruime tijd van de letselschade op de hoogte zijn en de advocaat zou u daarover kunnen informeren. tot slot is relevant om te weten of ten aanzien van het letsel sprake is van een stabiele eindtoestand. werd het medisch dossier al opgevraagd?


voorlopig heeft u een en ander na te vragen bij de raadsman en in het geval hij u niet echt concrete informatie kan verstrekken doordat hij zeer passief is geweest dan is het wellicht raadzaam om een klacht in te dienen of een andere advocaat te nemen danwel een gespecialiseerd letselschadebureau zoals pals of europrotector, die uitsluitend namens slachtoffers werken.