Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
buitengoed - 21-03-2006 22:34:44
Geldzaken & Recht

Absurde rekening voor een verkooppraatje telefoongids

zelf ontving ik op naam van mijn bedrijf een rekening van 239 excl btw voor vermelding. de brief ziet eruit als een rekening, met een accept giro eraan vast. het is geen rekening. lees goed. het is een aanbod voor vermelding ...(op een site die niemand bekijkt??) hget is geen nota!


iedereen die zo gek is om deze look-a-like nota te betalen trapt er in en probeer dan maar je geld terug te halen.wellicht op de site van kamer van koophandel info te vinden, zij waarschuwen regelmatig voor dit soort spookfacturen. tg online heeft wellicht een kvk bestand gebruikt. tg online en meer van dit soort "bedrijven" bellen regelmatig met een mooi verhaal en aan het eind van het gesprek blijkt dat je er veel moet betalen voor iets dat ze eerst gratis aan lijken te bieden.


veel succes ermee!