Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 26-03-2006 15:03:33
Huishouden & Energie

Bbq nova gamma

hallo debster,


als de bbq spontaan uit elkaar gevallen is, kunt u terug vallen op de garantievoorwaarden van de gamma. u geeft niet aan wat de reden is dat dit gammafiliaal weigert om de schade te betalen/herstellen.


het minste wat die gamma zou kunnen doen, is naar uw woning gaan en de schade te (laten) bekijken.


ga inderdaad als het druk is, naar die gamma-winkel en vraag dan direct naar de bedrijfsleider en doe geen zaken met die personen die achter de "service"balie staan. leg hem of haar het probleem zo duidelijk mogelijk uit en laat u niet wegsturen met een smoesje. laat hem of haar blijken dat er nu wat wordt verwacht van de gamma. neem desnoods iemand mee, die iets (of meer) mondiger is.


daar u nog steeds garantie heeft, zal de gamma moeten aantonen dat die bbq door uw toedoen c.q. nalaten (het aan u te wijten valt) uit elkaar is gevallen en daardoor schade is ontstaan. ook eventuele gevolgschade is dan voor rekening van de gamma (bijv. gebroken tegels o.i.d.).


gr. hutch