Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-03-2006 13:34:05
Geldzaken & Recht

Nationaal incasso bureau

lekker verhaal. in elk geval niet betalen.


ik denk dat lekturam je betaling niet heeft kunnen plaatsen om dat je deze samen met een andere hebt gedaan. betaal je met een acceptgiro? dan staat daar elke keer een ander betalingskenmerk op en als je dat gebruikt voor meerdere betalingen zijn ze de weg kwijt geraakt. je hebt nikt terugontvangen van lekturama ?


in de administratie van lekturama staat september nu waarschijnlijk geregistreerd als teveel betaald en staat augustus nog open. schijnbaar komt daar niemand op het idee om die twee tegen elkaar weg te strepen (een computer denkt namelijk niet na).


je zou ze nog eens moeten bellen en na laten kijken wat er voor jou per saldo nog te betalen is, daarna kun je ze (vriendelijk) vragen om hun pittbulls terug te fluiten.


als je kunt aantonen dat je betaald hebt staan ze mooi voor schut als ze naar de rechter stappen.