Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tetter
tetter - 16-04-2004 13:06:04
Geldzaken & Recht

Verhoging huur van garage en gedwongen verhuizing

Ik weet natuurlijk niet hoe jullie huurovereenkomst precies in elkaar zit, maar als hierin staat dat de jaarlijkse huurverhoging gekoppeld is aan de huizen dan mag deze niet verhoogd worden met bijna 38%.
een huurder van een autobox of een parkeerplaats geniet slechts een beperkte bescherming. de duur van het contract, de huurprijs en de opzegtermijn alsmede de reden van opzegging aan het einde van de overeengekomen duur, zijn vrij overeen te komen. wel moet bij opzegging van het huurcontract door de verhuurder tegen het einde van de overeengekomen duur, de ontruiming worden aangezegd. de huurder kan zich vervolgens tot de rechter wenden om ontruimingsbescherming te verkrijgen.
zie voor meer informatie de site van de raad voor onroerende zaken (www.roz.nl)