Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boneka
boneka - 31-03-2006 14:41:28
Vrije tijd & Tuin

Kattenoverlast

op radar heb ik dit onderwerp ook al eens op het forum gezet en inmiddels is er namens radar alweer een nieuw forum over kattenoverlast. ik heb er ook veel last van. de overburen hebben een paar katten die bij mijn auto regelmatig op de auto pitten. gisteren lag alles vol zand en haren en kattenpoten. je wordt er strontziek van. ik heb gezegd dat ze er iets aan moet doen.


volgens de wet mag een huisdier geen overlast bezorgen bij een ander maar de naleving is 0,0. oom agent komt echt niet dus moet je voor elke kat een procedure gaan opstarten. we hebben in nederland ook geen minister van consumentenzaken zoals in duitsland. het moet allemaal maar kunnen in nederland. schijt aan de consumenten, alleen brinkman is hier maar deels meer belast.


mijn voorstel is dat net als met honden katten worden geregristreerd en een vebod moeten hebben om vrij op straat te lopen. mensen met katten dienen hun kat of thuis te houden of in de tuin zonder dat hij erover kan springen. aangelijnd kan ook nog. deze mensen ken ik ook nog. zolang hier geen goede wetgeving op komt blijf je dit probleem houden.