Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fa
fadadomar - 31-03-2006 21:14:53
Vrije tijd & Tuin

Kattenoverlast

aan vin100: ik vind het jammer dat de mensen in jouw buurt de drollen niet oprapen. ik heb zelf 2 honden en 4 katten. ik raap de hondendrollen altijd op, zelfs als ze op het gras liggen. als de gemeentes strenger zouden beboeten ipv hondenbelasting op te leggen, zouden ze volgens mij meer geld in het laadje krijgen!


voor het kattenprobleem weet ik niet zo goed een oplossing te bedenken. ik heb mijn katten binnen moeten houden omdat ze niet in mijn tuin willen blijven, maar mijn buren er lastig mee vallen.


zou het misschien helpen een kattenbak met zand of zo neer te zetten op een plek waar jij er niet zo'n last van hebt? die kun je dan regelmatig legen (of door de kattenbezitters laten legen). ik weet dat dat ook geen prettig karwei is, maar altijd beter dan overal drollen te vinden...


sterkte met het probleem!