Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-04-2006 00:56:07
Geldzaken & Recht

Nationaal incasso bureau

het doel van een incasso bureau is om echt alles te doen om mensen zover te krijgen dat ze gaan betalen. sommigen van hen gaan daar wel heel ver in.


als u zoals u aangeeft in uw bericht idd betaald heeft laat die buitendienstmedewerker dan maar komen. zorg dat u kopien van alle betalingsbewijzen aan de buitendienstmedewerker kunt overhandigen. doorgaans stopt een normaal incassobureau dan haar activiteiten.


mocht nib u desondanks lastig vallen, dan is er duidelijk sprake van laster. op de site van politie.nl staat een voorbeeldbrief die u vervolgens naar het nib kunt sturen.


om het nib te dwingen haar activiteiten te staken is het belangrijk dat u hen een brief schrijft waarin u nogmaals aangeeft dat u betaald hebt en vervolgens hen sommeert op te houden met hun incassopraktijken. u kunt daarvoor contact opnemen met mij of u zoekt een raadsman bij u in de burt. doorgaans worden deze kwesties schriftelijk afgehandeld en een beetje raadsman zorgt dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.


mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met mij op via email: jupiler71@hotmail.com