Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-04-2006 19:07:36
Huishouden & Energie

Matras met pocketveren of met latex?

het antwoord van edwardus gaf mij meer duidelijkheid over het verschil tussen pocketvering en ventilatie. aan het antwoord van vompy had ik ook heel erg veel, ik kon daar alleen niet kiezen voor het beste antwoord, er zat namelijk geen knop bij (waarschijnlijk heeft vompy gereageerd op een ander antwoord). door vompy zijn wij terechtgekomen bij draagschuim van norma (www.norma.nl). dit ligt inderdaad veel lekkerder dan de matrassen van tempur.


omdat dit maar door een beperkt aantal winkels wordt geleverd, werd de keuze voor de winkels al kleiner. wij zijn terecht gekomen bij alexander slaapkamers en slaapcomfort in hoogvliet(www.alexanderslapen.nl). in deze winkel zijn wij echt vakkundig geholpen. hier werd ook meer duidelijk over het verschil tussen pocketvering en latex. pocketvering ventileert meer, maar kan ook als kou op je spieren slaan in de winter. bij latex komt dit niet voor. na 5 uur in de winkel te hebben doorgebracht, waren wij zoveel wijzer geworden dat wij gelijk onze matrassen besteld hebben! wij hebben gekozen voor de latexmatrassen met draagschuim. ook kussens van ditzelfde materiaal hebben wij aangeschaft. we hebben er ook maar gelijk electrisch verstelbare bedbodems van auping bij besteld, zodat in bed liggen comfortabeler wordt dan de afgelopen jaren het geval was.