Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-04-2006 09:26:18
Geldzaken & Recht

Nationaal incasso bureau

ik erger me ook aan die tijdschirften bussines, omdat ze aardig zijn als je lid wordt, maar kennelijk je brief van opzegging en laatste betaling 'nooit' ontvangen. ik zit met hetzelfde met elf fantasy en buitenleven. nog geen incasso, maar iedere keer weer aanmaning, terwijl ik schriftelijk opgezegd heb.


incassobureau werken op angst. een vriendin van mij heeft van schrik € 8100,-- aan deurwaarder betaald; het inc.bur. tracht al meer dan een jaar mij tot het betalen van ca 15.000 te dwingen. vriendin en ik zijn beiden opgelicht door dezelfde belangenberhartiger.


advies is om alles goed op papier bij te houden en hoe betrouwbaar iemand/een bedrijf ook lijkt, altijd een goede overeenkomst afsluiten.