Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-04-2006 11:36:34
Computers & Telefonie

Gaming + waarom betalen we voor games in de winkel

hmmzzzzz


nou op zich vind ik jouw opmerking hier niet kloppen.  even een aantal reacties op jouw verhaal.


1. spel koop je in de winkel.   


dit is totaal onzin, volgens mij vergeet je dat er internet winkels bestaan waar je goedkoper je spellen kan kopen.  ik noem er een paar.   www.gamepartyshop.nl   www.netgame.com  www.freerecordshop.nl en ga zo maar door, en dan heb je ook nog www.ebay.nl  www.ebay.com www.marktplaats.nl  enzz enzz    dus ik vind het echt onzin wat jij hier boven verteld.


2. maar ik ben van mening als je gewoon gratis demo's mmorpgs hebt waarom zou je dan energie + geld steken in die rare cds + keys die toch nooit werken dat weet je namelijk nooit zeker in de winkel achter je pc weet je het meteen met een mmorpg help iedereen wees nou slim en probeer meer mmporg games


lol deze zin is ook echt zo'n onzin.  gratis demo mmporgs bestaan er wel jah, maar die werken dan 30 dagen, en dan als je de volledige shit wil gaan doen moet je als nog veel geld betalen en dat elke maand dus uiteindelijk kost het je meer.   en kijk als jij een game koopt in een 2e hands winkel, dan is het indd zo dat je het risico loopt om een in use cd key te krijgen, maar als je het gewoon in een winkel als de freerecordshop of via zone online winkel koopt en zelfs via ebay dan is er echt niks aan de hand.  en je kan trouwens zelf nog opletten, want als jij een doosje koopt of zo wat open is dan is het al erg verdacht. 


3. en nooit meer problem met install krassen opcd terug sturen en ga zo maar door


tsja kan gebeuren, maar dan krijg je gewoon een nieuwe cd terug, terminste als je er snel mee komt, en niet als je zone cd maanden als onderzetter hebt gebruikt.


4. vergget het met call of duty en mohaa en al die spelletjes na 3 keer schieten ben je afgeknalt


ahahhaa!!!! ik denk en hoop toch dat  je wel in de gaten hebt dat als je constant neer geknald word in cod of mohaa dat je dan gewoon een noob bent die niet kan gamen, richten, schieten, bewegen en die shit...   :|  ik heb cod op veteran level uitgespeeld zonder dat ik ook maar 1x af ben geweest,  en met mohaa, was het wat moeilijker maar het is allemaal te doen.   het ligt in dit geval gewoon aan de skill niveau van iemand. 


5. mmorpgszijn eerlijk en leuk en boeiend + veel mooier aangesloten aan behoefte van je pc en je hoeft niet eens de duur uit.


je bent dus wel vaak duurder uit met een mmorpg,  kijk maar naar de meest beroemde wow die kost je gewoon elke maand cash en veel mooir en boeiender???  lol  je hebt weinig verstand van games zie ik al wel,   kijk eens naar de game oblivion,  deze is net uit, totaal single player game en kickt de aars aan met elke mmorpg.


dus, als antwoord op jou vraag of jij gelijk hebt naar 9 jaar gamen.  


neej!!!! mijn ervaring naar 22 jaar gamen is dat je totaal ongelijk hebt.