Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-04-2006 23:02:01
Elektronica & TV

Dvd speler: no disk

hallo,


ik sluit me bij het laatste antwoord aan: het hoeft niet perse aan je laser te liggen. wat ik bij een cd-speler weleens heb ondekt is dat 'dunne' cd-tjes (de verschillende cd's en dvd's zijn niet allemaal op dezelfde plasticdikte geperst) niet reageerde en 'dikke' juist wel. vervolgens heb ik twee 'dunne' cd-tjes gewoonweg op elkaar gelegd in de speler en vervolgens op play gedrukt. en wat denk je? de cd speelde gewoon (met prima geluid) af. misschien niet echt een oplossing, maar als tijdelijk redmiddel wel handig.


wat betreft de garantie van kruidvat; deze besteden ze uit aan ofwel boxfort holland ofwel een ander bedrijf (waarvan ik de naam even niet meer weet) en deze bedrijven zijn gespecialiceerd in het maken van dergelijke apparaten. wat ik uit ervaring weet, (ik heb namelijk bij kruidvat gewerkt) worden deze reparaties wel snel en kundig uitgevoerd. wees dus niet bang dat bijv. het hoofdkantoor van kruidvat zelf (waar ze overigens van bijna niets verstand hebben, zelfs niet van geneesmiddelen) aan uw aparaat gaan zitten prutsen.


groet richard