Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-04-2006 10:14:33
Computers & Telefonie

Gaming + waarom betalen we voor games in de winkel

in beeldspraak: lijkt net alsof je een stel lemmingen de heuvel af ziet rennen, zo de vernietiging in we hebben weer iets nieuws!


en nee de bedoeling van het spel zelf is goed, maar als je zo alles in het spel te grabbel gooit, zonder het beschermen van grenzen, dan denk ik wacht even iets posten misschien zien er meer mensen het levenslicht beter laat dan nooit.


ook bv. het zogenaamde samenscholen in zo'n game is dus echt, weggooien van tijd.


geloof dat er in steden in nederland zoiets als samenscholings verboden liggen, nou ga maar eens na als je met gezond verstand een world of warcraft server wil domineren join dan gerust met 20+ man vorm een guild en leg er een hele server lam mee, als je het concept van het spel nagaat kun je dus op je vingers natellen dat dit  voor de hand gaat liggen.


ook het zogenaamde verkopen van high-end epic accounts (weer voor geld schijnt nogal in te zijn ebay check it.)


terrorizeren easy geen hond die ze stem verheft.


geloof dat ze erbij blizzard alles behalve gezonde nalezing van hun eigen policy op nahouden.


ja, de ontken policy.


het is bijna zo erg dat de meeste mensen ermee ophouden, misschien wel de gezondste keuze van allemaal.


olã© het lost zichzelf op? helaas niet.


het is tevens vrij moeilijk om in situaties als deze je vinger op de zere plek te leggen omdat veel mensen in zo'n spel als dit gewoon wegzinken, vooral in normen en waardes, het verslavende effect is dus bijna zo hoog dat weinig mensen hun gezond verstand kennelijk kunnen of blijven gebruiken.


maargoed ik denk dat het uitbrengen van spellen waar je 1malig voor betaalt nog steeds het gezondste is wat er voorhanden is.