Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-04-2006 11:06:00
Computers & Telefonie

Gaming + waarom betalen we voor games in de winkel

beste jaccie, 


dan even een antwoord op deze post.


optie 1 : 50 euro om een spelletje te spelen wat doe je ?


downloaden key overmaken en online spelen


optie 2


naar de winkel 3 cds en een key veel install gepruts en mischien een install erorr ga zo maar door ?


+ andere spelers waar je tegen speelt die offline gaan om dat ze illegale copies draaien enzo enzo


 


optie 1 mmorpg


optie 2 winkel spelletje


mijn vraag mmorpg gaming en webgaming


of naar de winkel


nu moet het wel duidelijk zijn


 


volgens mij vergeet je nog steeds dat je je huis niet uit hoeft om een spelletje te halen,  en te kopen,  ik heb in mijn 1e post al uitgelegd dat dit gewoon ene harstikke goede manier is om spellen te kopen, ik zal even dat stukje van die post hier pasten.


dit is totaal onzin, volgens mij vergeet je dat er internet winkels bestaan waar je goedkoper je spellen kan kopen.  ik noem er een paar.   www.gamepartyshop.nl   www.netgame.com  www.freerecordshop.nl en ga zo maar door, en dan heb je ook nog www.ebay.nl  www.ebay.com www.marktplaats.nl  enzz enzz    dus ik vind het echt onzin wat jij hier boven verteld.


je krijgt dan lekker het doosje met cd;s en alles er bij en tis nieuw en werkt altijd.   en dan denk jij misschien van boeie!!! die doosjes en shit.  maar er zijn mensen net zoals ik die die dingen verzamelen, die gewoon een echte handleiding willen hebben en dat soort dingen, nou dan is dat gewoon een goede optie. met een mmorpg ben je net zo veel geld kwijt, en veel meer omdat je dus maandelijks geld moet betalen,  je krijgt alleen maar een download, en een cd key en dat is alles.  nou als ik en dis mijn eigen mening 50 euro neer moet leggen voor een spel dan wil ik er ook wat voor terug, dus het spel, handleiding, doosje, spulletjes (als je een collectors editie hebt)  en dat soort dingen.


en aan illigale games trouwens moet je niks doen.  waarom niet? omdat als niemand de games koopt jij waarschijnlijk niet meer een 2e game zal zien omdat dan zone bedrijf over de kop gaat.