Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

am
ambitie - 16-04-2004 13:08:23
Huishouden & Energie

Transportkosten

Tranport kosten voor het netbeheer zullen een vast bedrag zijn, verdeeld over de maandelijkse termijnen. het zou kunnen zijn dat eneco uw verbruik laag heeft ingesteld, immers hoe lager het (te verwachten) verbruik is, hoe lager uw termijn. u kunt bij eneco uw te verwachten jaarverbruik opvragen. is het zo dat u te verwachten verbruik lager staat ingesteld dan het werkelijke vrbruik is, dan is het verstandig dit aan te laten passen om een hoge jaarnota te voorkomen.
de nota's van energie bedrijven zijn nu verplicht het netbheer (transport) en de levering ( het verbruik) apart in rekening te brengen. dit is al een tijdje zo, het zou zo kunnen zijn dat u naar uw oude termijn kijkt, waar nog alles in 1 stond zowel levering als tranpsort. de kosten voor energie zijn ook gestegen de afgelopen jaren, kan daardoor ook zijn dat het meer lijkt. eventueel kunt u een tarievenfolder zowel bij eneco als uw netbeheerder opvragen.