Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miraltje - 16-04-2004 13:09:16
Huishouden & Energie

Fabricagefout

Is u er ook bij vertelt in welk circuit dit kraantje zit? ik ga er op dit moment van uit dat dit in het warmwatercircuit zit. dit kraantje is voor het instellen van de waterhoeveelheid, in u geval is dit 7,5 l p/m. wanneer u zich in een gebied bevind waar hardwater is kan dit kraantje verstoppen en krijgt u niet meer de gewenste hoeveelheid water per minuut. en op die manier niet de gewenste comfort leverd. bij de nieuwere types is een ander doseer ventiel toegepast waardoor dit probleem bijna niet meer voorkomt. ik zelf heb hierover nog geen informatie van de betreffende fabricant gehad en het probleem van een daardoor kapot springend kraantje al helemaal.
wanneer blijkt dat het inderdaad om een fabricagefout gaat moet vaillant hiervoor de kosten dragen. gezien de ervaringen bij ons op het bedrijf met vaillant zie ik dat met vertrouwen te gemoet.