Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-04-2006 02:07:41
Computers & Telefonie

Comfort card

Uit uw verhaal en reacties maak ik op dat er in feite sprake is van een huurkoopovereenkomst en dat staat veelal in de voorwaarden van de overeenkomst als zodanig vermeld. de scooter wordt pas uw eigendom na de laatste betaling. als u er zeker van bent dat u de termijnen en het restantbedrag over 2 jaar zonder probleem kunt betalen dan is het geen slechte zaak. er wordt nauwelijks aan verdiend door de kredietgever maar zijn belang ligt natuurlijk meer bij de leverancier die door die regeling meer scooters kan verkopen dan normaal het geval zou zijn.
als u stopt met betalen dan wordt de scooter opgehaald zonder dat u op enige restitutie aanspraak kunt maken en zal u contractueel ook nog een boete zijn verschuldigd. betaal dus stipt en volledig. succes