Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-04-2006 08:31:20
Vrije tijd & Tuin

Oproep aan stacey

@ stacey,


niet alleen komen de oude vragen weer bovenin het lijstje, maar krijgen de eerdere resondenten ook nog een mailtje toegestuurd met de mededeling dat er een nieuw bericht is binnengekomen op onderwerp xyz. vladja hoefde hiervoor niet eens op de site je kijken, maar kreeg gewoon een x-aantal mailtjes binnen met oude draadjes.


heel veel nieuwe bezoekers letten niet op de datum van een vraag, voordat ze een reactie plaatsen. soms is dat niet zo erg: extra toevoegende informatie op een algemene vraag kan ook voor andere toekomstige gebruikers van belang zijn. hiermee fungeert deze rubriek dan als soort databank. in veel gevallen echter zijn vragen echt specifiek van toepassing op de vragensteller, bijvoorbeeld als iemand in 2004 onterecht een incassobureau op zijn stoep krijgt, dan kun je er wel van uitgaan dat anno 2006 het probleem inmiddels wel opgelost is (in positieve, dan wel negatieve zin).


evengoed: uiteraard van harte welkom en we zien je bijdragen met interesse tegemoet.


mvgr - b