Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-04-2006 01:42:32
Computers & Telefonie

Gaming + waarom betalen we voor games in de winkel

Ik vind de manier hoe je het zegt niet mening vragend.

ik speel zelf first person shooters. ik heb 3-4 jaar sof2:dh gespeelt, en nu sinds 5 maanden bf2. ook heb ik andere soorten spellen gespeelt, maar die warent lang niet zo leuk.

ik vond ook altijd in spellen als (lach me niet uit a.u.b.) runescape, aoe2 de mensen die het speelden niet aardig(de meeste, er waren aardige). in een schietspel zijn echt clans, je kan admin rechten hebben, of vrienden die dat hebben, loopt er dan iemand de boel te verzieken dan is de ban knop niet ver weg.

maandelijks betalen lijkt een trend te woorden, het komt bij steeds meer spellen voor, toch voornamelijk spellen als wow, waar je dus de aanschaf prijs (rond 50?) aan kwijt ben, en elke maand ook nog. dan komt internet er nog bij.

maar, speel games, met mate :p zodra het je leven overneemt kom je er moeilijk vanaf.