Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 13-05-2006 10:59:26
Elektronica & TV

Philips dvd

hoe oud is de set??


hoe dan ook is sprake van zowel fabrieksgarantie (indien minder dan twee jaren geleden aangekocht) en is er sprake van europese regels omdat het hier een diuurzaam product betreft. het betreft een consumentenaankoop neem ik aan, dus een aankoop in een gewone winkel.


in dat geval is de winkelier verantwoordelijk een aansprakelijk met betekking tot het nakomen van de garantievoorwaarden. stellen dat de speler een dvd speler is en het probleem met name kennelijk bij weergave van cd's voorkomt is gigantische flauwekul. volgens de handleiding/gebruiksaanwijzing en technische specificaties zal het apparaat geschikt zijn om zowel cd's, dvd's, mp3 en mogelijk nog meer correct af te spelen. naar de winkelier dus en "uw poot stark houden". komt u er daar niet uit, dan een klacht naar philips consumentenservice en uw klacht over zowel het apparaat als de handelwijze van de winkelier voorleggen.