Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-05-2006 09:17:37
Voeding & Gezondheid

Pijnlijke spieren en gewrichten

hai elsbeth,


10 jaar geleden kwam bij mij na de geboorte van mijn twee kindjes fm om de hoek kijken, mijn verhaal mag je me vragen dan stuur ik het op. intussen ben ik heel veel verder en leef weer aardig een volwaardig leven, waarin de pijn stijvigheid en alle andere kwalen die er bij komen kijken op een schaal van 1 tot 10 op nivo 2 zitten. het is er maar ik sport weer, ook in de winter. het verhaal is te lang om hier te vertellen maar wat ik je zeker wil vertellen, geef niet op.


na jaren niets te kunnen, en ik het ook niet probeerde omdat de reumatoloog zei dat het toch niet beter zou worden, kwam ik iemand tegen die ook fm had en die weer met verstandelijk gehandicapten werkte. je snapt dat ik oren had naar hoe zij dat gedaan had. ik heb geen medicijn, geen kuur. ik heb wel een mogelijkheid om weer hoop te hebben. en zoals je weet hoop doet leven. voor mij in ieder geval wel. mijn doel, terug doen wat iemand anders voor mij gedaan heeft en wel een kans geven om ook weer te kunnen leven.


zeg tegen alle reacties en goed bedoelde adviezen, als het geld kost, betaal ik als ik er baat bij gehad heb, als ze dan nog beweren dat ze kunnen helpen, dan doen.


elsbeth wat je ook doet, geef niet op. groetjes rian