Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruudjee - 17-05-2006 17:10:58
Computers & Telefonie

Hoe krijg ik weer telefoon met tele 2 compleet

ben sinds 1 mei 2006 zo gek geweest om te kiezen voor tele 2.


heb meermale gebeld met de vraag wanneer mijn nummer werd overgezet...kreeg nu na overmaat van ramp te horen dat het nog twee maanden gaat duren.. omdat ze niet weten wat het probleem is.. vreemd hoor.. niet weten maar wel weten dat het 2 maanden gaat duren.... ondertussen loop je dus met je huistelefopon in je zak het hele huis door....tele 2...reclame kunnen ze wel maken..maar ze zijn net zo groot als het ventje in het filmpje..zo kelin dat ze niks kunnen waarmaken..


ik heb er zo spijt van dat ik mijn kabelmaatschappy hebt opgezegd...want ja .. internetten lukt wel via tele 2 maar het telefoneren he?? daar hebben ze helemaal geen kaas van gegeten.


heb je eventueel klachten dan mag je een brief schrijven...jawel een brief dus geen email...en van een telefoonnummer van tele 2 in groningen daar beginnnen ze niet aan.. zeker bang dat hun centrale vast gaat zitten.. zkeer als ze met tele 2 bellen.


de kosten van eventueel terug te gaan naar mijn huidige vorige internetprovider is wel geheel voor mijn kosten.. jazeker.. tele2 heeft de klant binnen met internetten.. maar het bellen wil niet lukken..


 


mijn advies???  ga never nooit naar het lite pakket van tele 2..je zit er aan vast en komt er nooit los van zonder kosten!!!!!!