Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-05-2006 19:41:58
Geldzaken & Recht

Rekeninghouders nieuwe melkkoe onder mom van wid?

beste linda,


ik dacht ook slim te zijn door naar het dichtstbijzijnde bankfiliaal te gaan, maar ik moet me melden bij de bank waar ik mijn rekening heb lopen. dat hadden ze al in de brief vermeld. vandaar dat ik in dit forum gereageerd heb, omdat het veel reiskosten etc. gaat kosten om de rekening te kunnen blijven gebruiken. ik overweeg nu maar over te stappen naar een andere bank in de buurt.


ik geef http://kassa.vara.nl/portal?_li=y&_scr=expert_homepage&uid=2045941">gerritaltena helemaal gelijk dat het om de veiligheid gaat. dat begrijp ik volkomen, maar ik heb moeite met de behoorlijke kosten die de uitvoering van wid bij klanten teweeg brengt. bv. hoe moet het met moeder die in een verpleeghuis in limburg zit, maar haar rekening bij een bank in amsterdam heeft? moet zij per ambulance of zo daar heen? dit soort gevallen zijn er, want niet iedereen heeft familie gemachtigd.