Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-06-2006 16:03:20
Computers & Telefonie

Bestanden niet zichtbaar.

hallo,


bedankt voor het meedenken!


ik ben er inmiddels achter gekomen dat het niet alleen de externe schijf is, maar ook mijn opstartschijf die deze problemen geeft.


edwardus


als ik in de windows verkenner naar de externe en/of opstartschijf schijf kijkt, dan zie ik mappen, als ik op een map klik, krijg ik automatisch het scherm; zoekresultaten met de zin: "volg de aanwijzingen in het linkervenster als u een zoekopdracht wilt uitvoeren"; dus geen overzicht wat er in die map zit. ik kan alleen zien wat er in een (gehele) map zit met de zoekopdracht *.*


het zijn dus niet alleen verborgen bestanden die ik niet kan zien... en de optie voor verborgen bestanden tonen staat aan. ik kan dus de inhoud van de map(pen) niet normaal meer inzien zonder automatisch het scherm zoekresultaten te krijgen.


(de vraag is ook of absoluteshield internet eraser hier wel de oorzaak van is).


gsm


uiteraard maak ik herstelpunten maar absoluteshield internet eraser heeft deze herstelpunten opgeruimd zonder dat ik dat wist... en nee ik heb geen extra opruim-opties ingeschakeld... 


cclean gebruik ik ook en ik blijf altijd van uitgebreide opties af, cclean heeft nog nooit een herstelpunt gewist.


groetjes, mike