Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-04-2004 01:14:55
Computers & Telefonie

Link

spanna, ik denk dat ik al begrijp wat er aan de hand is... jouw versie van windows xp ondersteunt geen zogenaamde java virtual machine. dit is software die er voor zorgt dat je sommige spellen op internet kunt spelen. zonder verder al te diep in te gaan op de technische aspecten even het volgende: java vm is door de firma sun ontwikkeld en werd door microsoft meegeleverd met windows tot aan windows xp. toen raakten microsoft en sun verwikkeld in een rechtzaak over het gebruik van deze software waardoor het niet met windows xp op de installatie-cd mocht worden meegeleverd.


het is gelukkig wel zo dat je microsoft vitrual machine gewoon kunt downloaden van internet. je kunt het beste als volgt te werk gaan: ga naar: http://www.softpedia.com/public/cat/10/18/10-18-20.shtml hier staat rechts in het midden de knop 'download'. druk hierop en als je het downloadvenster krijgt druk je op 'openen' (en dus niet op 'opslaan'. het programma wordt nu naar je pc gekopiëerd en als je de instructies volgt word de software direct op je pc geïnstalleerd. ik weet zeker dat je hierna het spel bomberman wél kunt spelen.


succes en laat even horen of het gelukt is.