Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-06-2006 17:59:39
Huishouden & Energie

Ervaring aupingmatrassen

bedankt voor de goede adviezen.


voor de goede orde: er is door (diverse) beddenspecialisten (de betere zaken) gekeken naar lichaamsgewicht en stevigte v.h. matras en zodoende kwamen we uit op een medium. mijn man heeft de stevige versie ervan en die is mij veel te hard, omdat ik er niet in weg kan zakken (een vrouw is anders gebouwd als een man en is doorgaans breder/zwaarder op de heupen).


auping fabriceert al ten minste 25 jaar matrassen, want 25 jaar geleden kochten wij ons eerste en hadden mijn ouders reeds matrassen van auping.  dus zou je mogen aannemen, dat ze ervaring genoeg hebben op dit gebied. daarbij hebben wij een verstelbare auping spiraal, dus zou je zeggen, dat die combinatie toch op elkaar afgestemd zou moeten zijn.


auping zelf adviseert lichtere veren (dus die van de zachtste, soft, matras), maar dat durf ik niet goed aan, gezien mijn gewicht van 85 kg en een lengte van slechts 1.56m.