Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

movieman
movieman - 11-06-2006 21:48:57
Voeding & Gezondheid

Witte tanden?

hoi,


oppervlakkige aanslag op de tanden kun je inderdaad verwijderen met goede tandpasta en bleekgels. die rotsooi van tellsell en al die andere telemarketing bedrijven kun je vergeten, dat kost alleen maar handen vol geld en heeft weinig tot geen resultaat. afblijven dus. zoals anderen reeds opmerkten, er is redelijk goed spul bij de apotheek en de drogisterij te krijgen.


de diepe verkleuringen die onder het glazuur van de tanden zitten kun je volgens mij alleen professioneel laten verwijderen bij een tandarts. hij gebruikt meestal op waterstofperoxide gebaseerde producten die een blekende werking hebben ook onder het glazuur. zogenaamde "hollywood" tanden krijg je niet met dit soort behandelingen of je moet al heel witte tanden van nature hebben. de tanden zullen wel een aantal niveaus helderder worden maar dat is ook alles.


succes. ;-)