Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-06-2006 18:31:58
Huishouden & Energie

Schade aan vloertegels , wie is verantwoordelijk?

in deze is ook het gestelde in art: 74 van boek 6 van het bw van belang, lid 1: iedere tekortkoming in de nakoming van een verbintenis verplicht de schuldenaar de schade die de schuldeiser daardoor leidt te vergoeden, tenzij de tekrtkoming de schuldenaar niet kan worden verweten.


dit als aanvulling op het reeds door hutch genoemde die uitgaat van alle bepalingen m.b.t. een consumentenkoop. een koopovereenkomst is m.i. ook een verbintenis. (ik zeg m.i. omdat uiteinedelijk in het ergste geval een rechter het laatste woord heeft.


is uw vloerleverancier aangesloten bij een branchevereniging, doe dan ook navraag naar de in die branche geldende bezwaar/klachtenregeling.