Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tonnieboy
tonnieboy - 08-01-2007 16:58:37
Huishouden & Energie

Schade aan vloertegels , wie is verantwoordelijk?

Tussen u en de firma is een overeenkomst van toepassing en het geleverde product voldoet niet aan de verwachtingen, hetgeen nog eens nadrukkelijk wordt bevestigd door een onafhankelijk expertiserapport. naar ik veronderstel ligt de ondervloer er nog steeds intact bij en doet het probleem zich uitsluitend voor met de nieuwe vloer.
het voorstel van de firma raakt kant noch wal en zij zijn gehouden om de vloer in een goede staat af te leveren. het verwijderen van 1 tegel uit een verband is wel iets lastiger, maar voor een vakman met een slijper niet echt een moeizame klus. hoeveel uren de werklieden er over doen is moeilijk in te schatten, maar langer dan 1 dag werk is het beslist niet.