Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-06-2006 01:07:58
Huishouden & Energie

Vogelnesten in de dakgoot

question,


momenteel zie ik in mijn tuin nog maar weinig mussen die hun jongen voeden (eten in de bek stoppen). dus... de jongen kunnen nu kennelijk voorzichzelf zorgen...


sorry zwaluwen nestelen hier niet, dus heb ik geen ervaring mee..


het is prachtig weer, dus klim op de ladder en maak je dakgoot schoon...! ws. overleven jouw vogels het nu ook wel zonder nest en ben jij van de narigheid af!


voor af-en-toe (dagelijks): "een natte boterham in stukjes" in je tuin gooien zullen zij je zeker dankbaar zijn..! maar eh.. als je hier eenmaal aan begint zullen ze je wel dagelijks opwachten...het zijn nu immers "jouw mussen"!!  bij jou horen ze nu..! er geen zin in hebben..?  gewoon vergeten die overlastbezorgers, hopen dat ze elders kans zien te overleven!