Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dj
djgerry - 08-01-2007 19:33:41
Huishouden & Energie

Schade aan vloertegels , wie is verantwoordelijk?

Beste allemaal,
vandaag een brief van de jurist gehad. we kunnen ten hoogste een deel van de kosten van de vloer proberen terug te vorderen daar de reparatie door de oude ondervloer veel meer werk oplevert als wat normaal het geval zou zijn. wij wisten dat die vloer er lag en dat bij een eventuele reparatie deze voor problemen zou zorgen. dit is eigenlijk een beetje de strekking van de raadsvrouw. we hebben op zijn hollands dus geen poot om op te staan ook al levert de heer [edit. redactie] slechte produkten. 
ik heb wel gelijk het verzoek ingedient om alle 7 foto's van onze vloer/badkamer en toilet van zijn site te laten halen daar we natuurlijk niet mee wensen te werken aan reclame voor deze firma. toch iedereen bedankt voor zijn/haar support.