Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

skymaster
skymaster - 02-05-2004 22:54:26
Computers & Telefonie

Welk merk pc is prijs/kwaliteit het beste

er zijn weinig slechte pc's maar wel een aantal met vervelende specifieke eigenschappen. ik zou geen packard bell, compaq of hp nemen voor thuis gebruik. het vervelende bij deze merken is dat ze vaak aparte hardware gebruiken. bij compaq en hp kan upgraden wel een veel duurder uitvallen dan je zou mogen verwachten. packard bell is erg slecht met driver ondersteuning en gebruikt nog al eens hardware van b merken. gevolg je hebt nu xp je wil gaan upgraden en je bent je rot aan het zoeken naar de benodigde drivers.


zelfbouw is een goede optie bij winkels zoals bijv mycom maar ik heb ook prima ervaringen met dell.


ga bij je keuze niet op de top van de mogelijkheden zitten want dan betaal je de hoofdprijs kies voor net een stapje er onder voor de beste prijs kwalitiet verhouding.


voorbeeld piv 3,2 ghz, 1024 mb geheugen 200 gb hd, 128 mb ati radeon 9800 kaart, dvd rewriter + cd writer, soundblaster audigy


je kunt dan voorlopig even verder met de pc.