Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-07-2006 00:06:53
Geldzaken & Recht

Huurgeiser? nooit gehad en toch betalen?

heeft u van dat e-mailtje dat u van die zoon van de  vorige huurder had gekregen een printje gemaakt of kunt u dat alsnog doen?


dan, een aangetekende brief (bericht van ontvangst) dat u weigert te betalen voor iets dat u nooit hebt aangetroffen in de desbetreffende woning toen u daar introk (datum daarvan vermelden).  een print van dat e-mailtje meesturen en de bewijslast bij eneco leggen.  heft u al een paar keer betaald?  dan dit per direct terug eisen met de vermelding dat alle kosten die u moet maken om het onterecht gevraagd en betaalde bedrag terug te krijgen voor hun rekening zal komen.    nedincasso zou u daarvoor eventueel na verdere weigeringen van eneco-zijde daarvoor in kunnen schakelen.  dit is een incassobureau op no-cure  no-pay  basis en zelfs bij geen succes (door eigen fout bijv.) zelfs een heel laag bedrag hoeven te betalen voor toch al hun moeite.   eneco zal in dit geval dan nedincasso moeten gaan betalen!   prettig om als  consument ook is zo'n grote jongen aan te kunnen pakken op die manier.  koekje van eigen deeg zullen we maar zeggen!


horen wij nog daar wat van?


de vrije vogel