Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-07-2006 11:26:21
Computers & Telefonie

Probleem wordperfect 6.1

hallo mike, ik ben nog hevig op zoek. ik kan in ieder geval de opgegeven c:\office\shared etc niet vinden.


het probleem is waarschijnlijk het volgende: u had wp6.1 op uw pc toen u overging naar xp. bij installatie van xp is een toepassing benut in xp die het mogelijk maakt om programma's, niet geschikt voor xp en dat is het geval (wp6.1 was geschikt tot en met win98, xp heeft immers een ander soort opbouw en is veel minder dos georiënteerd) daarvoor wel aan te passen. het kan ook zijn dat u wp6.1 later heeft geïnstalleerd maar toen dat hulpprogramma heeft uitgevoerd na de installatie. het vervelende is, dat hoewel ik die in xp aanwezige applicatie ook heb gebruikt (zoals bij het benutten van een oude foto expresse applicatie van u-lead) zo niet meer weet waar die applicatie te vinden is.


mogelijk weet hier een andere xpert uitkomst. dat zou dan betekenen opnieuw installeren en dan direct daarna die applicatie toepassen. ziet u kans een versie van wp8 (2e versie ) op de kop te tikken, die werkt wel onder xp maar weml met nadruk de tweede versie.