Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-07-2006 11:53:15
Geldzaken & Recht

Huurgeiser? nooit gehad en toch betalen?

u behoeft onder geen enkele voorwaarde te betalen en hoewel het tactisch kan zijn wel te reageren behoeft u dat feitelijk niet eens. in ieder geval, als u reageert zoals grootvader stelt - en ter voorkoming van problemen kan dat geen kwaad - vraag dan de kosten van de aangetekende brief en ook die van de eerdere correspondentie terug of beter nog, vorder die terug.


motief: u heeft geen enkele overeenkomst met eneco m.b.t. een huur geyser en u heeft ook niets te maken met het al of niet handelen van de vorige huiseigenaar. dit is simpel een eneco probleem.


mocht er toch sprake gaan zijn van incasso, eneco behoort ook in een top lijste thuis, dan maar voorstellen dat u hard zult gaan lachen bij de rechter en dan vollediege schadevergoeding wenst van alle ongemak.