Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-07-2006 13:47:51
Geldzaken & Recht

Huurgeiser? nooit gehad en toch betalen?

dag (in dit geval) iets minder altijdgeluk,


u heeft geen overeenkomst gesloten met eneco (m.b.t. die geiser....). kijkt u voor alle zekerheid ook uw koopcontract van het huis nog even na, of daar geen clausule is opgenomen, dat u (mogelijk) het huurcontract van de vorige eigenaar heeft overgenomen (wat mij sterk lijkt, daar er geen geiser meer is...). maar nakijken is een kleine moeite......


zoals reeds gesteld: een aangetekende brief sturen met daarin een korte uitleg omtrent uw verhaal, dat u niet verantwoordelijk bent voor een contract afgesloten tussen eneco en de vorige eigenaar, dat desbetreffende geiser (al lang) niet meer aanwezig is en was bij de koop en dat hiermee voor u 'de kous af is'. ook vermelden, dat alle post van eneco m.b.t. het huurcontract van die geiser als niet-ontvangen wordt beschouwd. vermeld desnoods (indien u het weet) het nieuwe adres van de vorige eigenaar.


eneco zal wel (zoals te doen gebruikelijk bij dit soort onpersoonlijke bedrijven) blijven aandringen/bluffen e.d., maar daar moet u m.i. niets van aan trekken.


wel alle correspondentie van de vorige eigenaar en eneco bewaren (voor alle zekerheid). tevens van alle telefoontjes de datum/naam e.d. en inhoud noteren.


gr. hutch