Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sunset_1
sunset_1 - 06-05-2004 12:53:09
Computers & Telefonie

Verschil piramideverkoop en mlm??

het grote verschil is de inkoopprijs die de distributeur betaalt voor zijn producten. bij piramide koop je de producten duurder in naar mate je later in de piramide bent ingestapt, meestal zonder contract tussen fabrikant en distributeur. deze manier van verkoop is bij wet verboden.


bij multilevel-markting (party-verkoop) bestaat er wel een contract tussen fabrikant en distributeur, en betaalt iedereen dezelfde inkoopsprijs en ontvangt ook dezelfde percentages aan bonus als iedere andere distributeur. over het algemeen moet je binnen deze organisaties geintroduceerd worden.


je mag er dus van uitgaan dat een bedrijf dat je benaderd om deel te nemen werkt via mlm, ik weet alleen niet of dit ergens geregistreerd moet staan.